Вівторок, 23.04.2024, 21:31
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

КЛПЗ "Носівська ЦРЛ ім.Ф.Я.Примака"

Головна » 2018 » Березень » 7 » Вітання з 8 Березня 2018р.
11:17
Вітання з 8 Березня 2018р.

Дорогі наші жінки !

 

Пройшла епоха романтиків і вільнодумців, настав час комп’ютерних монстрів та віртуальної реальності. Але час, коли чоловік перестане хвилюватись від поглядів чарівних фей, перестане писати вірші неприступним принцесам, перестане відчувати ферамони кохання, народжені весною - не настане ніколи!!! Тому, що так влаштований світ людський.

З приходом весни незабутні і неповторні звуки матінки природи виграють по самих тендітних струнах - струнах нашої душі. В цей час кожен чоловік замислюється , що ж таке за істота жінка? І не може дати однозначної і зрозумілої відповіді. Я спробую розкрити палітру жіночого характеру за допомогою квітів.

І так, жінка - це квітка з чарівністю троянди, ароматом матіоли, легкістю незабудки і величністю кали, тендітністю пролісків, неповторністю Анютиних вічок , загадковістю лотоса, химерністю орхідей і едельвейса, ніжністю фіалки і шиком водяної лілії, гордістю магнолії і непохитністю кактуса, прозорістю ромашки і туманністю шафрану, музикальністю дзвінця, мовчазним обличчям тюльпана, лісовим подихом анемони і прохолодним жестом хризантеми, цілеспрямованим поглядом маків і поміркованістю гладіолусів, чудодійною силою алое і заспокійливим еліксиром валеріани, еротичністю конвалій і екстравагантністю камелій.

Після зображення своєрідного квіткового асорті треба додати, що це ще не повний портрет сучасної Єви. Тепер жінка сповнена рішучості і наполегливості, бажанням виборювати почесні місця у самих різних сферах життя, покликанням кохати і бути коханою, здатністю цінувати відданість і ненавидіти зухвалість і зраду.

Жінка - це перстень , який дається чоловікові один раз і чим краще він буде доглядати за ним, чим частіше і ретельніше буде чистити його, тим яскравіше буде камінь і молодше оправка.

Жінка - це частина айсберга, що знаходиться від водою. Ціною пізнання її прихованих якостей є життя , повністю присвячене їй.

8 березня - це не тільки і не стільки жіноче свято, більше воно стосується чоловіків. Адже кожного 8 березня всі чоловіки ні світ ні зоря піднімаються з ліжок і прямують на базар, купують букет самих чарівних квітів( по можливості її улюблених) і біжать додому щоб приготувати найсмачніший сніданок (тому, що готує жінка не сама), говорять низку компліментів, які здатні згадати (по можливості ти в мене найкраща і я тебе люблю 100 разів), не згадавши пі разу про те, що лише саме їй під силу вам подарувати - теплоту домашнього затишку, найсмачніші хвилини кохання.

Це ще й тому свято чоловіків, що вони в цей день постійно звітуються перед своїм коханими та самими собою в тому, чого добились вони в своєму житті та як просунулись на шляху розгадки неможливого - жіночої краси і привабливості.

В цей день чоловіки дають собі клятву, що наступний день 8 березня буде значно кращий, що вони будуть працювати цілий рік невпинно і не докладаючи рук аби предмет їхнього обожнення ставав більш зворушливим і дивовижним, бажаним і коханим.

Але, що далі... 8 березня закінчилося. Розтанув дзвін бокалів і дим хмільного вина. Наступає 9 березня. Наші жінки знов обтяжені омутом домашніх справ і одвічним ароматом кухні (а саме таких їх потрібно кохати ще більше). 8 березня повинно бути для них щодня. Нашим чарівницям-не багато й потрібно: уваги і ввічливості. Ніщо не цінується так дорого і не дається нам так дешево, як наша ввічливість. І дорогий букет з троянд і поспіх вирваний пролісок приведуть в неймовірну радість жінку, вона з неабиякою гордістю піднесе його до свого миленького дегустатора і довго буде тримати квіти в руках, підкреслюючи, що саме вони - її най улюблені. Не забувайте на кожному кроці обдаровувати своїх принцес не тільки дорогими подарунками, а й самими дешевими компліментами, пам’ятаючи, що комплімент - це поцілунок через вуаль.

 

Сьогодні співають тюльпани,

Закуті в зимову росу;

Троянди віншують романи

Про справжню жіночу красу.

 

Сьогодні нестримані очі:

Леліють у серці вогонь,

Немов би Шевченківські кручі

Вирують на штилі долонь.

 

Сьогодні вуста найніжніші

Без сорому шепчуть у тьмі

І подих, що стримує тиша

Який на яву , не у сні.

 

Сьогодні смарагдові руки

Руйнують безпечну межу

Ой леле, солодкі ті муки

Наповнюють щастя вежу.

 

Сьогодні у пам’ять карбує

Слова незабутні коса

І кожну хвилину хвилює

Та справжня жіноча краса.

 

З святом вас дорогі жінки. З 8 березня!!!

 

Головний лікар КЛПЗ Носівська ЦРЛ ім Ф.Я.Примака Шульга Р.В.

Переглядів: 396 | Додав: ninatermus | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
RSS

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Наше опитування

Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 28

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz